Oznamy
Prehľad legislatívnych zmien za obdobie september – november 2021
11.11.2021

Združenie miest a obcí Slovenska dáva do pozornosti ďalšie vydanie Komunálneho Spravodajcu, ktorý sa týka aktuálneho prehľadu legislatívnych zmien za ostatné obdobie september - november 2021. https://www.zmos.sk/aktualny-prehlad-legislativnych-zmien-za-ostatne-obdobie--oznam/mid/405616/.html#m_405616



Komunálny spravodajca 13/2021, prináša najnovšie zmeny zákonov pre mestá a obce za obdobie september – november 2021. V tomto prehľade nájdete najdôležitejšie novelizácie zákonov nadobúdajúce účinnosť v predmetných mesiacoch a zákony s najväčším počtom zmien. Priamo pri paragrafoch slovenských zákonov nájdete už nielen slovenskú, ale aj komplexnú českú judikatúru Nejvyššího soudu ČR, Nejvyššího správního soudu ČR, Ústavního soudu ČR a rozsudky Vrchných a Krajských súdov ČR, čím sme zdvojnásobili počet judikatúry označenej pri paragrafe zákona ako JUD SK a JUD CZ s uvedením počtu judikátov.
Ostatné predpisy môžete nájsť prehľadne zoradené podľa účinnosti alebo platnosti v jednotlivých mesiacoch na stránke zakony.judikaty.info. Po kliknutí na ZMENY (...) sa Vám zobrazí prehľadný súhrn všetkých zmien predpisu k danému dátumu a pod voľbou DS (...) nájdete dôvodovú správu k novelizácii predpisu.

Zdroj:https://www.zmos.sk/aktualny-prehlad-legislativnych-zmien-za-ostatne-obdobie--oznam/mid/405616/.html#m_405616


Ochrana osobných údajov | Tieto internetové stránky používajú súbory cookie. Zásady používania súborov cookie.
© Copyright 2024 Združenie hlavných kontrolórov miest a obcí Slovenskej republiky